Idióta és pocsék élelmiszerek

Idióta nevű, borzalmas minőségű élelmiszerek bemutatásával foglalkozó bejegyzéssorozat.

Linkblog

Bevezetés

2008.02.03. 17:36 | Matheus | Szólj hozzá!

Egyesek által furcsának talált kis hobbimat egy elég idióta nevű üdítőital ihlette. Ekkor még csak a lehetetlen nevű üdítőkre koncentráltam, később már a hasonló tulajdonságú, egyéb élelmiszerek is felkeltették az érdeklődésem. Sokáig csak magamnak tettem félre ezeket a cimkéket, feljegyzéseket, rossz tapasztalatokat, azonban mióta egyre több borzalmas minőségű, gyakran értelmetlen, és legtöbb esetben egészségtelen pekvancot találni a piacon, úgy gondoltam, megosztom ezeket az olvasóval. Sok ilyen "ereklye" eltűnt/megsemmisült az évek folyamán, folyamatosan kerülnek elő, igyekszem a lehető legtöbbet megkeresni, és közzétenni. Ezeken kívül azonban olyan élelmiszeripari termékekről is véleményt alkotok majd, amelyek napjainkban is kaphatók a boltban, de megvásárlását a tárgyalt okok miatt nem ajánlom.
Az itt megjelenő termékek gyártói/forgalmazói figyelmébe ajánlom a következőket:
Ez a blog nem a terméket gyártó és forgalmazó cégek lejáratása, vásárlóközönségének eltántorítása céljából íródik. Mindössze személyes tapasztalataim, véleményem összefoglalása az adott termékek minőségéről, csomagolásáról, egyéb szememet szúró tulajdonságáról, élve a vélemény szabad kinyilvánításának jogával.

Címkék: bevezető mi ez?

A bejegyzés trackback címe:

https://pocsekelelmiszer.blog.hu/api/trackback/id/tr29323409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása