Idióta és pocsék élelmiszerek

Idióta nevű, borzalmas minőségű élelmiszerek bemutatásával foglalkozó bejegyzéssorozat.

Linkblog

További üdítők

2008.02.04. 16:48 | Matheus | Szólj hozzá!

Előző postomban már feltűnt az "every day" kifejezés. Mint mondtam, elő fog még fordulni, íme:
pocsekelelmiszer: everyday pocsekelelmiszer: mindennap













Miért akarják, hogy ezeket minden nap fogyasszuk? Egyáltalán nem finomak, a szomjat sem oltják, drágábbak mint a jó magyar szikvíz. Ráadásul nem állnak másból, mint szinezék, édesítőszer, tartósítószer, és természetazonos aroma, esetenként stabilizátorok. Gumiarábikumot a magyarnak. Bennem a gumi kétféle formában él: Kondom, és kerék. De hogy meginni? Igaz fogamzásgátlónak még elmennek ezek az italok, ha sokat iszik belőle az ember, biztos hamarabb elpatkol, mint hogy gyereket gyártson...

Na lépjünk is tovább, a következő versenyző:
pocsekelelmiszer: pillangóEzt meglátva, hát hogyismondjam: felkavaró érzés volt mint a gyomrom, mint az elmém számára. Ez a libafoszöld cimke, azzal az undorító rózsaszínű lepkével, és a pillangó felirattal szerintem a kedves olvasót is elrettentené a tartalmától. És miért éppen pillangó? Olyan könnyű? A gyomrom dolgát megnehezítette, az biztos. Nem is lágy, hanem inkább tolakodóan édes. A libafos szín árulkodik a beltartalomról mindenesetre.





Végül egy kedves kis üdítő:
pocsekelelmiszer: éden
A trombi dumbinál jól bevált elefánt-motívum. Azonban számomra felfoghatatlan módon dzsungelszerű környezetben. Legjobb tudomásom szerint az elefánt túlnyomórészt szavannákon él. Igaz, képes alkalmazkodni egyéb időjárási körülményekhez, még is ott szeret a leginkább, na! Itt pedig szerencsétlent belekényszerítik az esőerdőbe. Ami az éden. Az éden üdítő. Az édenben a legüdítőbb szerintem a mennyei manna. Várjunk csak! Lehet hogy azt rejt a palack? Legkisebb meglepetésemre nem. Borzalmas íz, a körtét csak a neve közelíti. Ráadásul vilmoskörte! Azt hiszem hogy a vilmoskörte ízét én már nem fogom megismerni. Üdítő/rostos ital/pálinka (bocsánat, szeszes ital, a Vilmos sem vilmoskörte pálinka, mivel az is csak mutatóban találkozott a névadó gyümölccsel) formájában semmiképpen sem.

Folyt. Köv.

Címkék: üdítő

A bejegyzés trackback címe:

https://pocsekelelmiszer.blog.hu/api/trackback/id/tr100325072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása