Idióta és pocsék élelmiszerek

Idióta nevű, borzalmas minőségű élelmiszerek bemutatásával foglalkozó bejegyzéssorozat.

Linkblog

A kezdetek

2008.02.03. 18:11 | Matheus | 2 komment

Ahogy az előző bejegyzésben említettem volt, egy furcsa nevű üdítőital indította el ezt az egészet. Ez volt a:

pocsekelelmiszer: trombidumbi

A kemencei kisvasúton találkoztam vele, enyhe részegségben, és mit mondjak, elég nagyot röhögtem rajta. Az a két lila elefánt aztán...
A képen olvasható az összetétel is, aki ezt gyerekeknek szánja (következtetem ezt a cimkéből), hát hadd ne mondjam. A cimke tetején a "Most akciós áron!" felirat akkor, és a kép készülte után két évvel -mikor találkoztam a balaton parton a narancsos változattal- továbbra is olvasható volt. A vételár pedig a pénztárgép 9-es gombját koptatja, konstans 99 HUF.





A továbbiak, nem időrendi sorrendben:

pocsekelelmiszer: Tomi
Tomi szörp. Bennem kétes érzéseket kelt az a figura (vélhetőleg Tamás) azzal a kretén arckifejezésével ott a jobb felső sarokban. A szörp íze rémes volt, valószínűleg még a rajzolt Tomit is kényszeríteni kellett rá, hogy ehhez jó képet vágjon, azért sikerült így az ő figurája.
A "cukor, és energiamentes" felirattal gyakran találkozni az ilyen alsó kategóriás lónyálak körében, amit bizonyos esetekben (hülyéknek) az "édesítőszerrel" felirat is követ, nehogy valaki azt higgye, hogy ha nincs benne cukor, attól savanyú mint a nyavalya. Más okokból ihatatlan.

pocsekelelmiszer: REXNekem erről elsőként Rex felügyelő jutott eszembe, de hát üccsiről révén szó, tegyük próbára. Íze a málnához közel sem állt. Az olcsó dizájnú cimkén csak az ár csábító, de az első korty után már az sem. Ha kinagyítja az olvasó, a bal alsó sarokban, a bekarikázott részben feltűnik egy "Every day Funny day üdítők" felirat. Ez az üdítő valószínűleg a gyártó mindennapjait teszi mókássá oly módon, hogy aki fogyasztja, jóeséllyel -rám különösen jellemző- hasmenést kap, amin a hölgy/úriember jókat derül, miközben a szülőanyja csuklik, mi pedig WC-t fossuk tele. Hasonló felirattal találkozunk majd még a későbbiekben.


A következő két cimke ugyanaz az üdítő, csak épp ennek van has, és hátcimkéje is:
pocsekelelmiszer: kismano2 pocsekelelmiszer: Kismano1













Virágos mező, kék ég, vonalfelhő, és egy elbaszott, vörösen izzó turcsiorrú vigyorgó manószerű figura. Ő legalább jó pofát vág a löttyhoz, velem ellentétben. A definíció szerint CITROMízű ital, de az íze meg sem közelíti azt. Bennem a citrom emléke úgy él, mint a számat apróra összehúzó, savanyú, de higítva kellemes, üdítő, és szomjoltó folyadék. Sőt, a legöbb emberben ugyanez él, ki lehet próbálni, egy előadáson, szavalóversenyen, vagy iskolában feleletnél a szereplő fél elé ülve, fél citromot nyalogava, minden bizonnyal szabotálni tudjuk az illető produkcióját. Nade ezekkel ellentétben a palackból kiszabaduló szellem rettenet édes, nyálkás, ragadós, és csak szomjasabbá tesz. Mentségére legyen mondva, hogy kategóriájában azért a jobbak közé tartozik. Folyt. köv.

Címkék: üdítő

A bejegyzés trackback címe:

https://pocsekelelmiszer.blog.hu/api/trackback/id/tr38323465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szido · http://djszido.blogol.hu 2008.02.09. 09:55:34

Ez tök jó! Én is ismerek pár ide illő terméket...

mettyú 2008.05.23. 17:45:13

nagyon tetszik az oldalad!! Milyen igaz! egy-kettőt már én is kipróbáltam és rettenetesen szarXDXD...ja és eccer próbáld ki a lidl-ben kapható SITI nevű "üdítőital" valamelyikét. Már a neve is tudtunkra adja h mien ízű.
süti beállítások módosítása